''Ερωτευμένος άνδρας πάει να πει επικίνδυνος άντρας''

Αναμφίβολα το συναίσθημα της καψούρας είναι από τα πιο δυνατά συναισθήματα που μπορεί να υπάρχουν στην ψυχοσύνθεση του άντρα. Σε κυριεύει και σε καθιστά δούλο της η καψούρα, έως ότου να κοιταχτείς στον καθρέφτη και να καταλάβεις πως ήρθε η ώρα να μαζέψεις τον εγωισμό σου και την αξιοπρέπεια σου και να αποδεχθείς ότι ήταν καριόλα  σκάρτη.

Έτσι λοιπόν αποκτάς ξανά μια φυσιολογική καθημερινότητα. Βγαίνεις με τους φίλους σου, κάνετε καφρίλες (γιατί ως γνωστόν όλοι είμαστε ίδιοι), και οτιδήποτε που μοιάζει για θηλυκό σου μοιάζει αδιάφορο.
Μέχρι να γνωρίσεις όμως την μία. Εκείνη που θα σου ξυπνήσει την αίσθηση του έρωτα μέσα σου, θα ανάψει το ενδιαφέρον σου και θα τρέξεις να την διεκδικήσεις. Εκείνη που θα σε μαγέψει το βλέμμα της, θα σε μαγνητίσει το χαμόγελό της και θα ερωτευτείς τα λακάκια στο λαιμό της.
Είναι αυτή που θα μάθουν απ'έξω οι κολλητοί σου, γιατί θα μιλάς μόνο για εκείνη και για τίποτα άλλο.

Δεν πας όμως να την διεκδικήσεις φίλε μου. Περνάνε χίλιες σκέψεις από το μυαλό σου με την πιο γνωστή να σου λέει ''Και αν βγει σκάρτη και αυτή;''. Φοβάσαι βλέπεις ότι θα ξαναπληγωθείς και δεν θα το αντέξεις γιατί μόλις σηκώθηκες ξανά στα πόδια σου. Μην διστάζεις ρε μαλάκα! Επειδή ήταν μία, δύο ΚΑΡΙΟΛΕΣ, δεν πάει να πει ότι θα είναι όλες! Διεκδίκησέ την, δώσε της να καταλάβεις ότι την θέλεις δίπλα σου και να την συστήνεις με περηφάνεια. Γιατί ωραία γυναίκα είναι αυτή που στέκεται δίπλα σου με καμάρι και σε ζηλεύουν όλοι και όχι αυτή που προσπαθεί να είναι αυτή η ίδια το επίκεντρο. Αν με καταλαβαίνεις πάντα..

Με ό,τι όπλα και μέσα διαθέτεις, πήγαινε και διεκδίκησε την. Εν ανάγκη, κάνε και τρέλες. Υπερβολές! Κάνε πράγματα που ένας μη ερωτευμένος τα βλέπει τρελά, ακατόρθωτα.
Και όποιος έχει σκοπό να την πλησιάσει και να την πληγώσει, βγάλε τον από το κάδρο. Γιατί άλλωστε είναι γνωστό. Ερωτευμένος άνδρας πάει να πει επικίνδυνος άντρας.

                                                          ~Γιούβας~ 



*αφιερωμένο 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις