Να περνάς καλά,θα περνάω καλύτερα

Nα περνάς καλά, θα περνάω καλύτερα


Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, ο χωρισμός είναι μια άσχημη και ψυχοφθόρα κατάσταση. Και λέω κατάσταση, γιατί πολύ απλά σε ακολουθεί για ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Είναι μέρος της καθημερινότητάς σου ρε παιδί μου. Θα κοιτάς ανά 5 λεπτά αν ανέβασε κάποιο στόρυ στο Instagram, πριν πόση ώρα ήταν ενεργή στο Messenger, θα τσεκάρεις το προφίλ αυτουνού που θα ανεβάσει στόρυ μαζί του κλπ. Μην νομίζεις όμως δεν κάνει το ίδιο ακριβώς και η άλλη. Τα ίδια και χειρότερα μην σου πω!

Αφού λοιπόν έχεις κάνει αμέτρητα ξενύχτια με Οικονομόπουλο, Σαμπάνη και Καρρά (γιατί ό,τι αρχίζει με χαρά, τελειώνει πάντα με Καρρά!) και έχεις πιεί τόνους αλκοόλ με τους φίλους σου να σε μαζεύουν έρχεται η στιγμή της λύτρωσης. Αυτή η στιγμή που αντιλαμβάνεσαι ότι η ζωή προχωράει μπροστά. Πως η καθημερινότητά σου δεν είναι η καριόλα αυτή που την έκανε με ελαφριά πηδηματάκια μια μέρα και σε άφησε στα κρύα του λουτρού. Πως μπορείς επιτέλους να ζήσεις. Να κάνεις πράγματα που σε γεμίζουν, με ανθρώπους που εσύ θες δίπλα σου και σε κάνουν να νιώθεις όμορφα.

Όσο για την άλλην, δεν χρειάζεται ούτε θυμός ούτε μίσος. Μακριά και αγαπημένοι. Ούτε κοινές παρέες, ούτε τίποτα. Και αν θέλεις ντε και καλά να της πεις κάτι, δώσε της μια ευχή. Να περνάς καλά, αλλά εγώ θα περνάω καλύτερα.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις